Skip to content

Ms. IJsselmeer: De waterbus

Ms. IJsselmeer: De Trotse Dame

Ms. IJsselmeer is ‘de Trotse Dame’ van de vloot van de Volendam Marken Express en torent hoog boven de wateren uit. Voor een prettig vervoer over de wateren van de Gouwzee en omstreken is onze waterbus Ms. IJsselmeer meer dan ideaal. De Ms. IJsselmeer wordt ook wel de waterbus genoemd, zonder poespas vervoeren wij onze passagiers in vlot tempo van A naar B. Stap gemakkelijk aan boord op dit snelle schip met 200 zitplaatsen. Uiteraard is de boot uitgerust met een uitstekende bar en voorzien wij u van hapjes en drankjes. Neem plaats in de sfeervolle salon uitgerust met een grote raampartij of op het buitendek van de Ms. IJsselmeer wanneer het weer het toelaat, wij laten je ondertussen de mooiste plekjes van de Gouwzee zien!

Lengte 26,09 meter
Breedte 5,35 meter
Grootste diepgang 1,58 meter
Capaciteit 200 personen

De Ms. IJsselmeer is uitgerust met een rolstoellift en is beperkt rolstoeltoegankelijk. Op zoek naar een rolstoelvriendelijke boot? Onze Ms. Jan Smit boot is geheel gelijkvloers. Neem contact met ons op voor meer informatie over de rolstoeltoegankelijkheid van onze schepen.

De Ms. IJsselmeer boot huren?

Het is mogelijk om de Ms. IJsselmeer te huren vanaf € 950. Wij zijn erg benieuwd naar jouw specifieke wensen en komen daarom graag met je in contact.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen naar onderstaand adres. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Telefoonnummer: 
0299 36 33 31
Email: info@markenexpress.nl

 

Diverse arrangementen

Neem eens een kijkje op onze ARRANGEMENTEN-PAGINA. Wij bieden complete arrangementen aan voor dagje uit in Volendam en Marken. Wat dacht je van een OVERTOCHT EN FOTO IN TRADITIONELE VOLENDAMSE KLEDERDRACHT of een COMPLETE VOLENDAM EXPERIENCE?

Uniek bedrijfsevent aan boord

Aan boord van onze comfortabele schepen wordt ieder (bedrijfs)event onvergetelijk! Geniet van het uitgestrekte uitzicht over de Gouwzee. Wij verzorgen de catering en DJ aan boord. Bekijk meer informatie over alle groepsmogelijkheden.

Kom met ons in contact!

Wij zijn erg benieuwd naar je wensen en bespreken dit graag met je! Bel ons gerust via 0299 36 33 31 of stuur een mailtje naar INFO@MARKENEXPRESS.NL

Shopping cart