Skip to content

Geniet van het wereldberoemde Volendam en Marken

Kies een compleet verzorgd arrangement

Binnenkort een dagje eropuit in Nederland? Breng eens een bezoek aan de Nederlandse vissersdorpen Volendam en Marken in Noord-Holland. Geniet van het nostalgische karakter van het wereldberoemde Volendam en authentieke voormalige schiereiland Marken.

Stap aan boord

Combineer je dagje uit naar Volendam met een boottocht over de Gouwzee naar het nabij gelegen schiereiland Marken. De comfortabele boten van Volendam Marken Express verbinden al ruim 80 jaar Volendam met Marken. De Marken Express is een geliefd vervoersmiddel onder lokale bewoners en toeristen.

Meerdere keren per dag vaart de boot op en neer. De boottocht Volendam-Marken duurt ongeveer 30 minuten. Je bepaalt zelf de opstap locatie, dit kan zowel in de haven van Volendam als Marken.

Diverse arrangementen

Volendam Marken Express heeft verschillende arrangementen samengesteld. Alle arrangementen zijn inclusief retour boottocht Volendam-Marken en bezorgen jou en je gezelschap een compleet dagje uit!

Opzoek naar een leuk uitje met de hele familie? Bekijk dan eens ons Familie-uitje arrangement.

Wil je een onvergetelijke dag in Volendam en Marken beleven met je vrienden? Wij bevelen onze Snack & Beer cruise en Wine & Dine cruise inclusief lekkere hapjes en drankjes (aan boord) van harte aan!

Filter arrangementen

In samenwerking met Volendam Events

In samenwerking met Rent & Event

Vragen?

Bekijk onze veelgestelde vragen pagina voor aanvullende informatie.

Heb je verder nog vragen? Je kunt altijd contact met ons opnemen via 0299 36 33 31 of info@markenexpress.nl

Wat is er te doen in Volendam & Marken?

Naast onze boottocht tussen Volendam en Marken, is er nog veel meer te zien en te beleven! We hebben een aantal leuke bezienswaardigheden in VolendamMarken en het nabijgelegen Monnickendam op een rij gezet. 

Shopping cart