Foto
Y50 QWO 1677073709453 JB Rq
Y5 DPIW 1677158610513 5 M30
Y5 CY76 1676545847256 Ex6q
1/4

Volendamse fotoshoot

Ben je wel in Volendam geweest als je geen foto in klederdracht hebt gemaakt? Een bezoek aan Nederlands favoriete vissersdorp moet natuurlijk worden vastgelegd!

Lees meer
 • Check

  Hét aandenken aan jouw bezoek aan de Paling hoofdstad

 • Check

  Kleed je als Volendammer

 • Check

  Ontvang digitaal je foto's en een geprinte versie

 • Ticket informatie

  Tickets kunnen niet geannuleerd worden

  Verzilver de tickets bij de kassa
  Adres: Haven 39 1131, EP Volendam
  of Havenbuurt 19, 1156 AL Marken

  De ticketprijzen zijn per persoon, kies bij 'gasten' het aantal mensen in jouw groep.

  Shoot voor 1 persoon: €15,- per persoon
  Shoot voor 2 tot en met 4 personen: €12,50 per persoon
  Shoot voor 5+ personen: €8,50 per persoon

 • Openingstijden

  Dagelijks geopend van 10:00 - 17:00

Fotograaf Volendam maakt sinds begin 20e eeuw de beste foto's van iedereen die zich even Volendammer wilt voelen. Trek de traditionele Volendamse dracht aan en poseren maar! We verzekeren je dat het goed zal staan. De fotoshoot is een ervaring an zich. Met de geprinte foto die je meekrijgt als eeuwige herinnering. De digitale foto's worden naar je email gestuurd, perfect voor je social media!

De wereldberoemde klederdracht

De traditionele Volendamse klederdracht is wereldberoemd, doordat veel schilders de vroegere Volendammers in vol ornaat vastlegden op doek. En ook jij kan ervaren hoe het is om deze prachtige klederdracht te dragen. Het meest kenmerkende van de klederdracht is de Volendammer Hul, het kanten kapje dat je op je hoofd zet. Bij Fotograaf Volendam kan je al sinds 1900 terecht voor een foto in de volledig Volendamse kledij. Met deze foto heb je een geweldige herinnering aan jouw bezoek aan dit unieke vissersdorp.

Kies voor een van de authentieke studio's. Wordt het een knusse shoot in de woonkamer of woonkeuken? Of in een bootje, met de gezellige haven van Volendam op de achtergrond? Naast de kostuums kan je kiezen uit verschillende rekwisieten. Poseer bijvoorbeeld met een bosje tulpen of laat van je muzikale kant zien met een accordion in je handen. Opties zat!

Maak je dag compleet

Als je in Volendam bent, mis dan niet de geweldige typisch Volendamse activiteiten die te ondernemen zijn. Zo stap je bij Woltjes Backerij terug in de tijd in de authentieke Bakkerij van Woltje. Dat bezoek is niet alleen interessant, maar ook erg lekker! Een bezoek aan het voormalige eiland Marken is zeker de moeite waard. De overtocht met de Boot tickets maakt de hele ervaring af!

Omdat de fotoshoots in Volendam erg populair zijn, kan het erg druk worden bij de fotograaf. Reserveer van tevoren jouw gewenste tijdslot, zodat je niet hoeft te wachten tot er een plek vrijkomt. Bestel online jouw tickets en begin je poses alvast te oefenen!