Vrijgezellenfeesten

Een Vrijgezellenfeest op Volendam Marken Express is een onvergetelijke ervaring

Keihard in plané op ’n reddingsboot, luxe vervoer per sloep over de Gouwzee of gewoon chillen aan boord? De Volendam Marken Express is zonder twijfel hét adres voor je vrijgezellenfeest. Wat je ook bedenkt op het water, wij hebben het en zullen je verbluffen.

Adrenaline met onze reddingsboot

Wil je adrenaline? Dat kan! Stap maar eens aan boord van onze unieke RIB-experience. Deze omgebouwde reddingsboot klapt jullie in plané in no-time naar het Paard van Marken of verder het Markermeer op. Een garantie op een kick en een frisse (door)start van je vrijgezellenfeest.

Luxe op een van onze sloepen

Als je op zoek bent naar luxe vervoer op en rond de Gouwzee dan boek je via de Volendam Marken Express een sloep, met of zonder kapitein. Zo vaar je gedurende een paar uur heerlijk over het water. Met een hapje en een drankje (of twee) erbij voel je je al snel de koning te rijk. En er is genoeg te zien. De zeilboten en natuur op het water, of aan de wal in Monnickendam, Marken of Volendam. Vertier genoeg!

Chillen tussen de kroegentocht door

Als je de kroegentocht op de Dijk op je vrijgezellenfeest even wil onderbreken, dan stap je aan boord van de Volendam Marken Express. Je haalt een frisse neus op het bovendek terwijl de schipper jullie naar Marken brengt. Daar zijn genoeg kroegjes om de tocht prettig voort te zetten. En wie weet…mag de vrijgezel niet met het schip mee terug naar Volendam. Maar moet hij of zij het stukje wandelen…Wat is nou 17,2 kilometer als je je favoriete konijnenpak, lederhose met vlechtjes of Adamskostuum aan hebt?

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ons team regelt een onvergetelijk vrijgezellenfeest graag samen met jou! Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons e-mailadres 0299 36 33 31 stuur een mailtje naar [email protected]

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Geïnteresseerd?

Ons team regelt het graag samen met u. Voor meer informatie
kunt u contact opnemen via ons e-mail adres of contactformulier.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Heeft u ons direct nodig maak dan gebruik van ons telefoonnummer.

Tel: 0299 36 33 31
Email: [email protected]

0
0

Start typing and press Enter to search