Feasts and parties

Je eigen unieke feestcruise

Feesten en partijen

Feestboot

De Volendam Marken Express als je eigen unieke feestcruise

Stap aan boord van de Volendam Marken Express voor jouw persoonlijke feestcruise op de Gouwzee! Geniet van een exclusieve partyboat-ervaring met jouw favoriete muziek, zonder zorgen over buren in de buurt. Ontdek de meest ideale feestlocatie op het water en maak jouw feest onvergetelijk!

Boat front

Diverse opstaplocaties

Stap aan boord van de Volendam Marken Express vanuit de schilderachtige havens van Volendam of Marken. Geniet van een ontspannen cruise over de Gouwzee en het Markermeer, of bepaal zelf je route. Ontdek de flexibiliteit om naar de locatie van je keuze te varen, of dat nu Hoorn, Enkhuizen, of het betoverende Paard van Marken is. Bij ons begint jouw reis op de perfecte plek.

Maak je feest compleet

Laat de beats weerklinken zonder zorgen over buren, want op de Volendam Marken Express bepaal jij het volume. Of het nu gaat om een knallende DJ, een live band of een karaokefeest, wij zorgen voor de perfecte muzikale setting. En als de honger toeslaat, staat onze catering paraat – van bitterballen tot een uitgebreid lopend buffet. Vertel ons jouw wensen, leun achterover en laat ons jouw evenement onvergetelijk maken op het water!

Group meetings 3

Catering op verzoek

Desgewenst verzorgt de Volendam Marken Express ook de (live) muziek of catering. Van bitterballen tot lopend buffet: vertel ons de wensen wilt en wij verzorgen het graag.

Geïnteresseerd?

Ons team regelt alles met je. Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail, telefoon of het contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

+31 299 363 331

info@markenexpress.nl

Aanvraagformulier