Skip to content

Ms. Volendam: De salonboot

Ms. Volendam: De salonboot

De overtocht van Volendam naar Marken is al bijzondere ervaring op zichzelf. De gezellige en grote Ms. Volendam salonboot van Volendam Marken Express draagt bij aan deze ervaring. In de twee sfeervolle salons en de twee buitendekken van de Ms. Volendam salonboot kun je genieten van het fantastische uitzicht over de Gouwzee. Onder genot van een hapje of drankje uit eigen keuken geven wij jou tijdens de overtocht een top ervaring!

De Ms. Volendam brengt je dagelijks van Volendam naar Marken en weer terug en biedt capaciteit tot 250 personen. De overtocht duurt circa 30 minuten. Dagelijks vinden er meerdere afvaarten plaats, bekijk voorafgaand aan je bezoek de actuele vertrektijden

Lengte 26,57 meter
Breedte 5,90 meter
Grootste diepgang 1,37 meter
Capaciteit 250 personen

De Ms. Volendam heeft een rolstoellift en is beperkt rolstoeltoegankelijk. Op zoek naar een rolstoelvriendelijke boot? Onze Ms. Jan Smit boot is geheel gelijkvloers. Neem contact met ons op voor meer informatie over de rolstoeltoegankelijkheid van onze schepen.

Bestel je tickets online

Bestel eenvoudig je tickets online voor de overtocht van Volendam naar Marken met de Volendam Marken Express. Dit bespaart je tijd!

Jouw evenement op de Ms. Volendam salonboot?

De Ms. Volendam salonboot van de Volendam Marken Express vaart je niet alleen met plezier naar Marken, maar zorgt er ook voor dat jouw evenement, bedrijfsuitje of feest onvergetelijk wordt! Van catering tot DJ: bij Volendam Marken Express kun je zorgeloos je evenement van A tot Z plannen. En capaciteit genoeg! Tot 250 personen kunnen mee op de Ms. Volendam salonboot.

Daarnaast bepaal jij de koers. Er zijn tal van leuke routes en wij varen niet alleen over de Gouwzee ????

De Ms. Volendam salonboot huren?

De Ms. Volendam salonboot is te huur vanaf € 1.250.

Diverse arrangementen

Neem eens een kijkje op onze ARRANGEMENTEN-PAGINA. Wij bieden complete arrangementen aan voor dagje uit in Volendam en Marken. Wat dacht je van een OVERTOCHT EN FOTO IN TRADITIONELE VOLENDAMSE KLEDERDRACHT of een COMPLETE VOLENDAM EXPERIENCE?

Uniek bedrijfsevent aan boord

Aan boord van onze comfortabele schepen wordt ieder (bedrijfs)event onvergetelijk! Geniet van het uitgestrekte uitzicht over de Gouwzee. Wij verzorgen de catering en DJ aan boord. Bekijk meer informatie over alle groepsmogelijkheden.

Kom met ons in contact!

Wij zijn erg benieuwd naar je wensen en bespreken dit graag met je! Bel ons gerust via 0299 36 33 31 of stuur een mailtje naar INFO@MARKENEXPRESS.NL

Shopping cart