Skip to content

Ms. VD 1: de Klassieker

Ms. VD 1: de Klassieker

De Ms. VD 1 boot is de klassieke boot die hoort bij de vloot van de Volendam Marken Express. De boot is met haar herkenbare houten interieur misschien wel de knapste van onze vloot.

Eindeloze mogelijkheden met de VD 1

De Ms. VD 1 boot van Volendam Marken Express biedt capaciteit tot wel 70 mensen. Daarmee is het een ideale vloot voor jouw feest, event, bedrijfsuitje: noem maar op, er zijn tal van mogelijkheden! Een boottocht naar Edam? Of naar het pittoreske Monnickendam? Toch liever naar Marken voor anker met een dj aan boord, lekker loungen of een duik nemen? Dan is de Ms. VD 1 je ideale boot!

Wanneer je de Ms. VD 1 boot afhuurt, staat een privé kapitein aan het roer. Jij bepaalt zelf de koers! De Ms. VD 1 boot is uitgerust met een klassieke captain’s bar in het ruim.

Lengte26,57 meter
Breedte5,70 meter
Hoogte2,01 meter
Capaciteit70 personen

Graag attenderen we je erop dat de VD-1 boot beperkt rolstoeltoegankelijk is. Onze Ms. Jan Smit boot is daarentegen gelijkvloers en toegankelijk voor onze mindervalide passagiers.

De VD 1 boot privé huren?

De Ms. VD 1 boot is voor privé gebruik te huur vanaf € 350.

Kom met ons in contact!

Wij zijn erg benieuwd naar jouw specifieke wensen en komen daarom graag met je in contact. Bel ons op via 0299 36 33 31, of stuur een mail naar [email protected]

Bed and Breakfast

Wist je dat je ook kunt overnachten op de Ms. VD 1 boot?

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze bed and breakfast. De boot biedt voor 4 personen een slaapplek.

Diverse arrangementen

Neem eens een kijkje op onze ARRANGEMENTEN-PAGINA. Wij bieden complete arrangementen aan voor dagje uit in Volendam en Marken. Wat dacht je van een OVERTOCHT EN FOTO IN TRADITIONELE VOLENDAMSE KLEDERDRACHT of een COMPLETE VOLENDAM EXPERIENCE?

Uniek bedrijfsevent aan boord

Aan boord van onze comfortabele schepen wordt ieder (bedrijfs)event onvergetelijk! Geniet van het uitgestrekte uitzicht over de Gouwzee. Wij verzorgen de catering en DJ aan boord. Bekijk meer informatie over alle groepsmogelijkheden.

Kom met ons in contact!

Wij zijn erg benieuwd naar je wensen en bespreken dit graag met je! Bel ons gerust via 0299 36 33 31 of stuur een mailtje naar [email protected]

Shopping cart