Skip to content

Ms. Jan Smit: Het vlaggenschip

Ontdek het authentieke Holland met onze comfortabele schepen

De Ms. Jan Smit is de grote, comfortabele en sfeervolle boot van Volendam Marken Express. Ms. Jan Smit is dé oplossing voor verschillende soorten privé events. Het schip kan (bijna) overal heen varen om jouw feest, event of bedrijfsuitje onvergetelijk te maken. Al je wensen voor je event verzorgen wij met alle plezier. Zo zou je onder andere gebruik kunnen maken van de bar, catering en muziek. De vaarroute? Die bepaal jij! Natuurlijk is de vaarroute ook in overleg nader te bepalen.

Lengte 26,44 meter
Breedte 6,80 meter
Grootste diepgang 1,40 meter
Capaciteit 250 personen

Ons vlaggenschip de Ms. Jan Smit is aangenaam ingericht met 150 zitplaatsen binnen en 100 buiten. De Ms. Jan Smit is geheel gelijkvloers en geschikt voor onze mindervalide passagiers.

Bekijk hier onze vloot.

De Ms. Jan Smit huren?

Het vlaggenschip Ms. Jan Smit is te huur vanaf  € 1.450.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons telefoonnummer of e-mail adres.
Telefoonnummer: 0299 36 33 31
Email: info@markenexpress.nl

Diverse arrangementen

Neem eens een kijkje op onze ARRANGEMENTEN-PAGINA. Wij bieden complete arrangementen aan voor dagje uit in Volendam en Marken. Wat dacht je van een OVERTOCHT EN FOTO IN TRADITIONELE VOLENDAMSE KLEDERDRACHT of een COMPLETE VOLENDAM EXPERIENCE?

Uniek bedrijfsevent aan boord

Aan boord van onze comfortabele schepen wordt ieder (bedrijfs)event onvergetelijk! Geniet van het uitgestrekte uitzicht over de Gouwzee. Wij verzorgen de catering en DJ aan boord. Bekijk meer informatie over alle groepsmogelijkheden.

Kom met ons in contact!

Wij zijn erg benieuwd naar je wensen en bespreken dit graag met je! Bel ons gerust via 0299 36 33 31 of stuur een mailtje naar INFO@MARKENEXPRESS.NL

Shopping cart