Vergaderen

Een unieke vergader ambiance met besloten VIP ruimte

Soms wilt u een zakelijke bijeenkomst wat extra luister bijzetten. Omdat u wat groots heeft te vieren of te bespreken, er belangrijke gasten komen of u uw buitenlandse relaties wat meer wil laten zien dan uw eigen kantoor.

Speciaal voor die gelegenheden kun je vergaderen aan boord van de Volendam Marken Express.

Een unieke ambiance; varend over de Gouwzee met een kopje koffie erbij, de zon die weerkaatst op de Gouwzee en uitzicht op het uitgestrekte Waterland. De Volendam Marken Express biedt voor dit soort gelegenheden diverse mogelijkheden. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap kunt u terecht op uw eigen prive-dek, in de VIP-ruimte aan boord of u huurt een van onze schepen in zijn geheel. Wilt u gedurende de besprekingen de benen even strekken en het hoofd op iets anders richten? Dan meren we aan op Marken, Volendam of Monnickendam. Daar kunt u zelf (of onder begeleiding van een gids) een wandeling maken, een museum bezoeken of een bistro of restaurant bezoeken.

Uiteraard kan eten en drinken aan boord ook, in alles soorten en maten. Van bitterballen tot gala-diners, van koffie tot een cocktailbar: vertelt u ons uw wensen, dan verwezenlijken wij die met alle plezier.

Geïnteresseerd?

Ons team regelt het graag samen met u. Voor meer informatie
kunt u contact opnemen via ons e-mail adres of contactformulier.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Heeft u ons direct nodig maak dan gebruik van ons telefoonnummer.

Tel: 0299 36 33 31
Email: info@markenexpress.nl

Start typing and press Enter to search