Ms. Volendam: De salonboot

Ms. Volendam: De salonboot

Volendamse gastvrijheid op dit schip is gegarandeerd. In maar liefst twee sfeervolle salons kun je genieten van het fantastische uitzicht op het water onder genot van een hapje of drankje uit eigen keuken.

De overtocht naar Marken is al bijzonder op zichzelf, maar onze gezellige en grote Ms. Volendam zorgt ervoor dat je er ultiem van kunt genieten. In maar liefst twee sfeervolle salons en nog twee buitendekken kun je genieten van het fantastische uitzicht op het water. Onder genot van een hapje of drankje uit eigen keuken hopen wij jou een top ervaring te geven.

De Ms. Volendam vaart je niet alleen met plezier naar Marken, maar zorgt er ook voor dat jouw evenement, bedrijfsuitje of feest onvergetelijk wordt. Van catering tot DJ, bij Marken Express kun je zorgeloos je evenement van A tot Z plannen. En capaciteit genoeg! Er past tot 250 man op het schip.

Daarnaast bepaal jij de koers. Er zijn tal van leuke routes en wij varen niet alleen over de Gouwzee 😉

Wij zijn erg benieuwd naar je wensen. Bel ons gerust via 0299 36 33 31, of schiet een mailtje naar [email protected]

Deze boot huren?

Prijs vanaf € 1.250. Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons e-mailadres of contactformulier. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Heb je ons direct nodig? Maak dan gebruik van ons telefoonnummer.
Tel: 0299 36 33 31
Email: [email protected]

0
0

Start typing and press Enter to search