Ms. VD1: De klassieker

Ms. VD 1: de Klassieker

De VD-1 boot is de grote en klassieke boot die hoort bij de vloot van de Volendam Marken Express. De VD-1 is met haar herkenbare houten interieur misschien wel de knapste van onze vloot.

Eindeloze mogelijkheden met de VD-1 boot

De VD-1 boot van de Volendam Marken Express biedt capaciteit tot wel 70 mensen en is een ideale vloot voor jouw feest, event, bedrijfsuitje: noem maar op, er zijn tal van mogelijkheden! Een boottocht naar Edam? Of naar het pittoreske Monnickendam? Toch liever naar Marken voor anker met een dj aan boord, lekker loungen of een duik nemen? Dan is dit je ideale boot! Wanneer je de VD-1 boot afhuurt, staat er een privé kapitein aan het roer, maar jij bepaalt zelf de koers. De VD-1 boot is uitgerust met een klassieke captainsbar in het ruim.

De VD-1 boot is te huur vanaf € 350. Wij zijn erg benieuwd naar jouw specifieke wensen en komen daarom graag met je in contact. Graag attenderen we je erop dat de VD-1 boot beperkt rolstoeltoegankelijk is. Onze Ms. Jan Smit boot is daarentegen gelijkvloers en toegankelijk voor onze mindervalide passagiers.

Kom met ons in contact!

Bel ons op via 0299 36 33 31, of stuur een mail naar [email protected]

VD-1 boot als Bed and Breakfast met slaapplek voor 4 personen!

0
0

Start typing and press Enter to search