Vaste reizigers

Vaste reizigersprogramma

Als inwoner van de gemeente Waterland, kun je genieten van veel aantrekkelijke voordelen, namelijk het vaste reizigersprogramma. Hetzelfde geldt voor de inwoners in de gemeente Edam-Volendam. Hieronder leggen wij je graag uit wat voor interessants we je te bieden hebben.

Tarief vaste reizigersprogramma

Met het vaste reizigersprogramma vaar je voor de helft van de prijs met ons mee. Ook ontvang je 20% korting bij je aankopen aan de bar aan boord.

Normaal gesproken kost een retourticket € 13,50 en een enkele reis € 8,75. Met ons vaste reizigersprogramma komt dat dus neer op respectievelijk € 6,75 en € 4,38. Een overtocht aan boord van de Volendam Marken Express neemt een half uur in beslag.

Registratie

Je kunt je eenvoudig online registeren via het onderstaande registratieformulier.  Vervolgens ontvang je van ons een persoonlijke reispas via de mail. De reispas is persoonsgebonden en niet-overdraagbaar aan derden. Wel is het toegestaan om je partner en kinderen op je pas mee te laten reizen. Zij genieten dan van dezelfde voordelen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie te weten komen over het vaste reizigersprogramma van Marken Express? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0299 – 36 33 31.

Wij verwelkomen je graag aan boord als vaste reiziger!