Skip to content

Laat je vervoeren door onze Watertaxi!

Over de Watertaxi

Eén van de services die Volendam Marken Express aanbiedt, is een watertaxi. Dé manier om je partner, vrienden en familie te verrassen met een leuke dag uit in Volendam en omgeving.

Wil je graag alle dorpjes aan de Gouwzee aandoen, maar heb je geen zin om dit te doen met het Openbaar Vervoer of met de auto? Neem dan onze Watertaxi! We kunnen jullie brengen in Hoorn, Edam, Volendam, Monnickendam en Marken in een paar minuten!

Natuurlijk is het ook mogelijk om met onze Watertaxi verder te varen. Zo kunnen we je hiermee vervoeren samen met het gezin naar Pampus, het Zuiderzeemuseum of misschien zelfs de Marker Wadden.

Voorbeelden van leuke vaarroutes

Wij hebben al een aantal leuke vaarroutes in de omgeving van Volendam voor jullie dagje weg uitgestippeld.

  • Waterland tour (circa 4 uur): opstappen bij boot verhuur Volendam – door de sluis – door de gezellige binnenstad van Monnickendam – via Zuiderwoude naar Broek in Waterland terug naar Monnickendam en naar Volendam
  • Edam Volendam Monnickendam tour (circa 3 uur): opstappen bij boot verhuur Volendam – door de sluis – richting Edam – door Edam – via de sluis van Edam naar Monnickendam – door Monnickendam via de sluis over de Gouwzee – terug naar Volendam
  • Gouwzee tour (circa 2 uur): over de Gouwzee richting Monnickendam – eventueel tijd om te zwemmen – richting Marken en terug naar Volendam

Stel je eigen vaarroute samen via de website van Sloepennetwerk.

Praktische informatie

Onze watertaxi is een mooie RVS sloep met comfortabele banken. Onze schipper zal de koers uitzetten en jullie op bestemming brengen. De sloep is niet overdekt. Eenmaal aan boord is het genieten van het uitzicht! Er is ook de mogelijkheid om te zwemmen, dus neem gerust je zwemkleding, handdoek en héél belangrijk: Zonnebrand mee. Houd er rekening mee dat het op het water altijd een stuk frisser is dan op het land, dus vergeet geen jasje mee te nemen!

Onze vaste ligplaats van de Watertaxi is Volendam.

Maximaal kunnen er 12 mensen mee aan boord.

Prijzen

De watertaxi als vervoersmiddel tussen Hoorn, Edam, Volendam, Monnickendam en Marken? Dan betaalt u € 25,00 per persoon, vanaf 6 personen.

De watertaxi als vervoer naar een privé uitje of verder weg? Dan betaalt u € 200 per uur.

Neem contact met ons op

Wil je graag iemand verassen met een leuk dagje uit? De crew van boot verhuur Volendam helpt je graag met het samenstellen van jouw perfecte dag op het water! Ook stippelen wij graag een vaarroute met je uit die jou het beste aansluit bij je wensen.

Heb je vragen of wil je een sloep reserveren?

Bel ons gerust op via: 0299 36 33 31 of stuur een mailtje naar info@markenexpress.nl

Activiteiten op het droge

Aan land is in Volendam & Marken ook genoeg te doen. Sterker nog, Volendam en omstreken staan bekend om hun historische en wereldberoemde bezienswaardigheden. Check de must sees van Marken, Monnickendam en Volendam voor inspiratie om jouw uitstapje compleet te maken.

Peter uit Waddinxveen:Prima rondvaart! Goed verzorgde privé rondvaart met 1 van de kleinere boten. Gezellige bemanning en veel leuke informatie onderweg (Monnickendam, Marken, Volendam). Eten en drinken ook prima geregeld. Aanrader!”

Geïnteresseerd in het huren van een grotere boot?

Wij hebben ook grotere boten met een maximale capaciteit van 200 personen in onze vloot. Bekijk hier de vloot van Volendam Marken Express. Regelmatig verzorgen wij ook feesten en partijen aan boord, zoals: bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Bekijk de pagina’s voor meer informatie over ons groepen-aanbod.

Diverse arrangementen

Maak een keuze uit een van onze arrangementen voor een fantastische dagje uit in Volendam & Marken.

Laatst een fantastisch evenement gehad met een groep klanten. Nogmaals dank voor alles Robert en Anouk!

Rene den Herder, ICAP

Bekijk extra informatie voor je bezoek aan de Volendam Marken Express

Neem contact met ons op

Watertaxi Volendam

Shopping cart