Skip to content

Vrijgezellenfeest in Volendam

Een origineel en onvergetelijk vrijgezellenfeest in Volendam

Wil jij de bruid of bruidegom in spé verrassen met een bijzonder vrijgezellenfeest in Volendam? Rederij Volendam Marken Express helpt je graag mee in de organisatie van dit memorabele feest.

Er zijn meerdere mogelijkheden om het programma van het vrijgezellenfeest, naar eigen wens, in te vullen. Hieronder geven we je graag een aantal mogelijkheden. Daarnaast staan wij open voor suggesties en denken we graag met je mee om het vrijgezellenfeest zo spectaculair mogelijk te maken.

Varen in een luxe sloep

Onze luxe privé sloep met kapitein biedt plaats voor 12 personen. Maak een geweldige tocht langs de karakteristieke havens van Volendam, Monnickendam, Edam of vaar de prachtige Gouwzee op. Onze gezellige kapitein neemt jullie mee voor een prachtige vaartocht. Jullie genieten aan boord van de gezelligheid, een drankje en een vers bereid hapje. Tijdens de vaartocht is het mogelijk om voor anker te gaan en te zwemmen.

Onze sloep ligt in de haven van Volendam. Er zijn meerdere afvaart locaties en vaarroutes, in overleg, mogelijk.

Je kan al een privé sloep huren vanaf € 200,- (2 uur incl. kapitein). Daarna bedraagt de verhuur € 50,- per half uur. Wij kunnen diverse hapjes en drankjes aan boord serveren en bieden een drietal goed gevulde picknickmanden aan. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van onze sloepverhuur.

Vrijgezellenfeest Volendam op een schip

Pak je het liever wat grootser aan? Groot gelijk! Rederij Volendam Marken Express heeft verschillende prachtige schepen in haar vloot die geschikt zijn voor een groot vrijgezellenfeest. Voor ieder gezelschap hebben we een passend schip. In overleg kunnen we indeling van het schip aanpassen.

Ons pareltje, de VD-1, is de klassieke boot binnen onze vloot. De VD-1 heeft een karakteristiek houten interieur en biedt plek voor 70 personen. De VD-1 boot is de perfecte plek voor een geweldig, intiemer, vrijgezellenfeest en staat garant voor een heerlijke dag op het water.

De schepen Ms. Jan Smit en de Ms. Volendam bieden beide plek maar liefst 250 personen. Zowel binnen als op het buitendek kunnen de gasten plaatsnemen en genieten van het feestje.

Bekijk meer informatie over onze vloot.

Entertainment & catering aan boord

Het is natuurlijk geen vrijgezellenfeest zonder (live) entertainment aan boord! Wij verzorgen graag een oer-Hollands vrijgezellenfeest met een (lokale) volkszanger(es). Liever een DJ of band aan boord? Geen probleem, want de DJ booth staat al klaar! Fan van karaoke? Ook de karaoke-set is zo aangesloten.

Vanaf onze Captain’s bar serveren we graag een (alcoholisch) drankje. Daarnaast kunnen we (luxe) snacks, hapjes, een uitgebreid buffet of diner aan boord serveren, bereid door onze vaste cateraar. We kunnen de schepen feestelijk aankleden voor een volledige diner experience.

Een kroegentocht op het droge

Combineer de boottocht tijdens het vrijgezellenfeest met een oer-Hollandse kroegentocht. De dijk van Volendam is de perfecte locatie om het vrijgezellenfeestje voort te zetten; genoeg kroegen in de buurt. Zing, drink, lach, feest, geniet en maak er een dag van om nooit te vergeten. Wij weten genoeg leuke kroegen in de omgeving om het feest voort te zetten.

Ook het nabij gelegen Marken heeft een aantal leuke barretjes. Dit bijzondere schiereiland ligt op een halfuurtje varen van Volendam aan de Gouwzee en biedt een idyllische setting voor en bijzonder feestje.

Traditionele groepsfoto in Volendamse klederdracht

Bij een vrijgezellenfeest in Volendam hoort natuurlijk ook een verkleedpartijtje. Hijs allereerst de bruid, daarna jezelf en de rest van het gezelschap in oudhollandse klederdracht voor de perfecte en onvergetelijke vrijgezellenfoto. Zeg kaas! Boek je tickets voor een traditionele groepsfoto in Volendamse klederdracht vooraf aan je bezoek. 

Adrenaline met de reddingsboot

Wil je adrenaline? Dat kan! Stap maar eens aan boord van de unieke RIB-experience (Regid Inflatable Boat). Deze omgebouwde reddingsboot klapt jullie in plané in no-time naar het Paard van Marken of verder het Markermeer op. Een garantie op een kick en een frisse (door)start van je vrijgezellenfeest.

De RIB Belevenis wordt georganiseerd door Volendam Events. Bekijk deze pagina voor meer informatie over de RIB Belevenis.

Ons adres

Haven 39 – 1131 EP te Volendam.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ons team organiseert graag samen met jou een onvergetelijk vrijgezellenfeest in Volendam!

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.

Naast dat Rederij Volendam Marken Express vrijgezellenfeesten organiseert aan boord van onze schepen, is het mogelijk om een knallend personeelsfeest, bedrijfsevent, of privé event te faciliteren. Ook verhuren we onze sloep met privé kapitein. We vertellen je er graag meer over de groepsmogelijkheden op deze pagina.

Diverse arrangementen

Maak een keuze uit een van onze arrangementen voor een fantastische dagje uit in Volendam & Marken.

Laatst een fantastisch evenement gehad met een groep klanten. Nogmaals dank voor alles Robert en Anouk!

Rene den Herder, ICAP

Bekijk extra informatie voor je bezoek aan de Volendam Marken Express

Neem contact met ons op

Een geslaagd vrijgezellenfeest organiseer je met Rederij Volendam Marken Express

Shopping cart