Skip to content

Vergaderen

Een unieke vergaderambiance met besloten ruimte

Een zakelijke bijeenkomst wat extra luister bijzetten? Bijvoorbeeld omdat je wat groots hebt te vieren of bespreken, er belangrijke gasten komen of je jouw buitenlandse relaties wat meer wil laten zien dan jouw eigen kantoor? Vergader in dat geval aan boord van de Volendam Marken Express!

Vergaderen met prachtig uitzicht

In een unieke ambiance; varen over de Gouwzee met een dampende kop koffie erbij, de zon die weerkaatst op het water en uitzicht op het uitgestrekte Waterland. De Volendam Marken Express biedt voor vergaderingen diverse mogelijkheden. Afhankelijk van de grootte van je gezelschap kun je terecht op jouw eigen privé-dek, in de VIP ruimte aan boord of zelfs op een volledig afgehuurd schip. Wil je gedurende de besprekingen de benen even strekken en het hoofd op iets anders richten? Dan meren we aan op Marken, Volendam of Monnickendam. Daar kun je zelf (of onder begeleiding van een gids) een wandeling maken, een museum bezoeken of een bistro of restaurant bezoeken.

Indien nodig verzorgt de Volendam Marken Express uiteraard ook live muziek of de catering. Van bitterballen tot volledig verzorgde diners, of van koffie- tot cocktailbar: vertel ons je wensen, en wij verwezenlijken ze met alle plezier.

Geïnteresseerd?

Ons team regelt het graag samen je! Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons e-mail adres of telefoonnummer.
Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen.
Tel: 0299 36 33 31
Email: [email protected]

Diverse arrangementen

Maak een keuze uit een van onze arrangementen voor een fantastische dagje uit in Volendam & Marken.

Laatst een fantastisch evenement gehad met een groep klanten. Nogmaals dank voor alles Robert en Anouk!

Rene den Herder, ICAP

Bekijk extra informatie voor je bezoek aan de Volendam Marken Express

Neem contact met ons op

Shopping cart