Skip to content

Kerstborrel of nieuwjaarsborrel in Volendam

Organiseer een kerstborrel in Volendam

Wil jij een kerstborrel of een originele nieuwjaarsborrel in Volendam organiseren voor vrienden en familie of collega’s en klanten? Rederij Volendam Marken Express bezorgt jou en je gezelschap een onvergetelijk moment om het jaar met een knaller af te sluiten of 2020 feestelijk te beginnen. Aan boord kom je helemaal in de feeststemming, al onze oud Hollandse schepen zijn sfeervol ingericht. Onze kapitein en bemanning verwelkomen je graag aan boord met een glas bubbels; de boottocht kan beginnen!

Vaar met je gezelschap over de Gouwzee

Wij varen van Volendam naar Edam en/of Monnickendam, waar je de winterse charme van deze karakteristieke havens ervaart. Vervolgens begint de oversteek over de Gouwzee naar het nabij gelegen schiereiland Marken. Met het steeds veranderende uitzicht op de historische en wereldberoemde vissersdorpjes en het waterlandschap van de Gouwzee, is de kerstborrel er eentje voor in de boeken.

Alles is mogelijk! We kunnen dobberen over de Gouwzee en het Markermeer, Hoorn of Enkhuizen bezoeken of het Paard van Marken bewonderen. 

Wil je liever zelf een vaarroute uitstippelen? Geen enkel probleem! We denken graag met je mee over de vaarroute die aansluit bij je wensen.

Een feestelijke kerstborrel of originele nieuwjaarsborrel in Volendam op maat

Rederij Volendam Marken Express bestaat al bijna een eeuw. Wij hebben daarom veel ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes, nieuwjaarsborrels en kerstfeesten aan boord van onze schepen. Ons professionele team doet er alles aan om er een onvergetelijke boottocht van te maken! Het wordt een mooie ervaring waar jouw gezelschap het nog jaren over zal hebben. We denken graag met je mee om een originele kerst- of nieuwjaarsborrel te organiseren, volledig afgestemd op jouw wensen en budget.

Entertainment aan boord

Een feestje is niet compleet zonder (Kerst)muziek! Bij een bedrijfsuitje in Volendam rondom de feestdagen hoort natuurlijk een (lokale) volkszanger(es). En die regelen wij natuurlijk aan boord! Liever een DJ of je favoriete band? Het is mogelijk om een DJ-booth aan te sluiten. Of wordt kerstmuziek gezongen door de aanwezige gasten? Een karaoke-set is zo geïnstalleerd. Nu de muziek eenmaal aan staat, kan de borrel echt beginnen!

Catering aan boord

Voor een kerstborrel of nieuwjaarsborrel in Volendam en omgeving zijn er diverse catering mogelijkheden. Wij verzorgen een (alcoholisch) drankje in onze Captain’s bar. Ook kunnen we (luxe) snacks, uitgebreid buffet of een uitgeserveerd diner aan boord serveren. Wij werken samen met een professionele cateraar die heerlijke vers bereide gerechten maakt. Onze schepen zijn voorzien van voldoende zitplaatsen die wij feestelijk aankleden voor een complete diner experience.

Praktische info

Drie van onze prachtig verwarmde schepen in onze vloot zijn geschikt voor een kerstborrel. Voor iedere grote van gezelschap hebben we een passend schip waarbij de indeling, indien van toepassing, in overleg te bepalen is.

Onze vloot

  • De VD-1 is een klassieke boot binnen de vloot. Heeft een maximale capaciteit van 70 personen. Met haar karakteristieke houten inrichting is de VD-1 de plek voor een intiem event met collega’s of gewaardeerde klanten.
  • Ms. Jan Smit is de grootste boot in onze vloot. De onderste verdieping is geheel gelijkvloers en geschikt voor mindervalide passagiers. Er is plek voor 250 personen aan boord: 150 zitplaatsen binnen en 125 zitplaatsen buiten. Perfect voor een groter personeelsfeestje!
  • De Ms .Volendam wordt dagelijks ingezet als ferry voor de oversteek tussen Volendam en Marken. Dit schip biedt plaats voor 250 personen. Ook de Ms. Volendam heeft een rolstoellift. In de twee sfeervolle salons en buitendekken zit je meer dan comfortabel.

Opstap locatie

Onze schepen liggen in de nostalgische haven van Volendam.
Adres: Haven 39 – 1131 EP, te Volendam.

Indien gewenst kunnen we een andere opstap locatie afstemmen in de regio van Volendam,. Bijvoorbeeld de havens van Monnickendam of Marken; zolang er maar water is!

Groepsmogelijkheden

Naast dat Rederij Volendam Marken Express unieke kerstborrels en nieuwjaarsborrels organiseert aan boord van onze schepen, is het mogelijk om een knallend personeelsfeest, bedrijfsevent, nieuwjaarsborrel of privé event te faciliteren. Ook verhuren we onze sloep met privé kapitein. We vertellen je er graag meer over de groepsmogelijkheden op deze pagina.

Neem contact met ons op

Van live muziek tot catering aan boord, wij regelen het allemaal! Ben je geïnteresseerd in een unieke kerstborrel in Volendam? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij verzorgen voor een offerte op maat!

Telefoonnummer: 0299 – 363 331.

E-mail: info@markenexpress.nl

Diverse arrangementen

Maak een keuze uit een van onze arrangementen voor een fantastische dagje uit in Volendam & Marken.

Laatst een fantastisch evenement gehad met een groep klanten. Nogmaals dank voor alles Robert en Anouk!

Rene den Herder, ICAP

Bekijk extra informatie voor je bezoek aan de Volendam Marken Express

Neem contact met ons op

Shopping cart