Skip to content

In het huwelijksbootje

Stap in het huwelijksbootje van de Volendam Marken Express!

Sinds jaar en dag ontvangen wij bruidsparen aan boord van de en vieren we deze mooie dag samen met ze! Vanaf heden is het zelfs mogelijk om officieel te trouwen aan boord van onze mooie MS Jan Smit. Op het Markermeer is het mogelijk om elkaar het ja-woord te geven!

Onderstaand vindt u een voorbeeld van een volledig verzorgd programma, natuurlijk is het ook mogelijk om gedeeltes uit dit programma uit te kiezen. We denken graag met u mee om uw bruiloft de mooiste dag van uw leven te maken!

Programma:

14:30 uur           U en uw gasten komen aan boord van de MS Jan Smit, deze ligt in de haven van Volendam voor u klaar. U wordt ontvangen door onze kapitein samen met zijn bemanning. U ontvangt een hartelijk welkom samen met een drankje. (Het is ook mogelijk om met een sloep naar uw gasten toe te varen)

 

15:00 uur           Onze kapitein is tevens BABS en kan uw huwelijk voltrekken, maar u kunt ook kiezen voor een BABS naar keuze. De BABS naar keuze komt aan boord.

 

15:15 uur           De huwelijksvoltrekking vindt plaats aan boord van het schip binnen de gemeente Waterland.

 

16:00 uur           Na de huwelijksvoltrekking is er tijd voor felicitaties en schenken wij drank naar keuze(binnenlands gedestilleerd)! We zullen varen naar een gewenste bestemming of een paar mooie havens aandoen.

 

16.15 uur            Wij zullen u heerlijke hapjes serveren aan boord van één van onze partners (of een cateraar naar keuze). Tussendoor zorgen we er natuurlijk voor dat u van alle gemakken voorzien bent en is er de mogelijkheid voor speeches, live muziek en/of een DJ

 

17:45 uur           Het schip nadert de haven van Marken, in de haven van Marken is het mogelijk om te genieten van een heerlijk drie gangen diner in de VIP ruimte van Taverne de Visscher.

 

20.00 uur            We ontvangen u weer aan boord van de MS Jan Smit en samen met een DJ zullen we er een groot feest van maken!

 

00.00 uur            Wanneer het feest voorbij is, zullen we u weer naar de haven van Volendam brengen, waar we onze bruidssuite hebben klaargemaakt in onze oude visserskotter de VD 1 waar u de eerste huwelijksnacht door kunt brengen. De volgende ochtend zullen we u verrassen met een heerlijk ontbijt.

 

Minimale prijs uitgaande van 50 personen € 7.500,-

Diverse arrangementen

Maak een keuze uit een van onze arrangementen voor een fantastische dagje uit in Volendam & Marken.

Laatst een fantastisch evenement gehad met een groep klanten. Nogmaals dank voor alles Robert en Anouk!

Rene den Herder, ICAP

Bekijk extra informatie voor je bezoek aan de Volendam Marken Express

Neem contact met ons op

Shopping cart