Skip to content

Boot verhuur Volendam

Huur een privé sloep met kapitein

Eén van de services die Volendam Marken Express aanbiedt, is boot verhuur Volendam. Dé manier om je partner, vrienden en familie te verassen met een leuk dagje uit in Volendam en omgeving.

Jullie worden opgehaald door één van onze kapiteins, die vanuit de historische Volendamse haven de Gouwzee op zal varen. Hier kun je het mooie Volendam, karakteristieke Monnickendam en het historische Marken vanuit het water bewonderen. Geniet van dit prachtig stukje natuurgebied onder het genot van een vers bereid hapje en een drankje (of twee) aan boord.

Praktische info

De sloep heeft een maximum capaciteit van 12 personen. Er is de mogelijkheid om te zwemmen dus neem gerust je zwemkleding, handdoek en héél belangrijk: zonnebrand mee. Houd er rekening mee dat het op het water altijd een stuk frisser is dan op het land, dus vergeet geen jasje mee te nemen!

Afvaartlocatie
Adres:
Haven 39
1131 EP
Volendam

Prijzen boot verhuur Volendam

Wij verhuren onze privé sloep de eerste 2 uur voor € 300,- (incl. kapitein). Daarna bedraagt de verhuur van onze sloep € 75,- per half uur.

Wij serveren diverse hapjes & drankjes aan boord

Bier & Wijn / Prosecco  – € 3,- per consumptie

Fris – € 2,75 per consumptie

Picknickmanden

  • Breakfast pakket: croissants / belegde broodjes / fruit / jus / thee – €12,50 per persoon
  • Captain’s pakket: chips, nootjes, kaas, worst, 2x bier, wijn of fris – € 12,50 per persoon
  • Delicious Dutch pakket: prosecco/ jus bij ontvangst aan boord, chips, nootjes, kaas, worst, diverse vis hapjes, toast met kaas/brie, 2x bier, wijn of fris – € 22,50,- per persoon

Voorbeelden van leuke vaarroutes

Wij hebben al een aantal leuke vaarroutes in de omgeving van Volendam voor jullie dagje weg uitgestippeld.

  • Waterland tour (circa 4 uur): opstappen bij boot verhuur Volendam  – door de sluis – door de gezellige binnenstad van Monnickendam – via Zuiderwoude naar Broek in Waterland terug naar Monnickendam en naar Volendam
  • Edam Volendam Monnickendam tour (circa 3 uur): opstappen bij boot verhuur Volendam – door de sluis – richting Edam – door Edam – via de sluis van Edam naar Monnickendam – door Monnickendam via de sluis over de Gouwzee – terug naar Volendam
  • Gouwzee tour  (circa 2 uur): over de Gouwzee richting Monnickendam – eventueel tijd om te zwemmen – richting Marken en terug naar Volendam

Stel je eigen vaarroute samen via de website van Sloepennetwerk.

Neem contact met ons op

Wil je graag iemand verassen met een leuk dagje uit? De crew van boot verhuur Volendam helpt je graag met het samenstellen van jouw perfecte dag op het water! Ook stippelen wij graag een vaarroute met je uit die jou het beste aansluit bij je wensen.

Heb je vragen of wil je een sloep reserveren?

Bel ons gerust op via: 0299 36 33 31 of stuur een mailtje naar [email protected]

Activiteiten op het droge

Aan land is in Volendam & Marken ook genoeg te doen. Sterker nog, Volendam en omstreken staan bekend om hun historische en wereldberoemde bezienswaardigheden. Check de must sees van Marken, Monnickendam en Volendam voor inspiratie om jouw uitstapje compleet te maken.

Peter uit Waddinxveen:Prima rondvaart! Goed verzorgde privé rondvaart met 1 van de kleinere boten. Gezellige bemanning en veel leuke informatie onderweg (Monnickendam, Marken, Volendam). Eten en drinken ook prima geregeld. Aanrader!”

Geïnteresseerd in het huren van een grotere boot?

Wij hebben ook grotere boten met een maximale capaciteit van 200 personen in onze vloot. Bekijk hier de vloot van Volendam Marken Express. Regelmatig verzorgen wij ook feesten en partijen aan boord, zoals: bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Bekijk de pagina’s voor meer informatie over ons groepen-aanbod.

Diverse arrangementen

Maak een keuze uit een van onze arrangementen voor een fantastische dagje uit in Volendam & Marken.

Laatst een fantastisch evenement gehad met een groep klanten. Nogmaals dank voor alles Robert en Anouk!

Rene den Herder, ICAP

Bekijk extra informatie voor je bezoek aan de Volendam Marken Express

Neem contact met ons op

Bootverhuur in Volendam

Shopping cart