Skip to content

Bedrijfsuitje in Volendam

Organiseer een origineel bedrijfsuitje in Volendam

Op zoek naar een originele locatie voor een bedrijfsuitje in Volendam? Rederij Volendam Marken Express bezorgt jouw personeel een onvergetelijke ervaring. Onze oud Hollandse schepen zijn de perfecte plek voor een geweldig bedrijfsuitje. De schepen zijn van alle gemakken voorzien en bieden de uitkomst voor een unieke locatie. Met mooi weer lekker in de buitenlucht, maar ook bij wat minder weer zal het een unieke ervaring zijn. Wij nemen jullie mee naar Volendam, Edam en Monnickendam over de prachtige Gouwzee. Waar vervolgens de oversteek naar het schiereiland Marken begint. Dit prachtige natuurgebied biedt de perfecte locatie voor een goed feestje met live muziek en natuurlijk drankjes. Met een steeds veranderend uitzicht op de historische en wereldberoemde vissersdorpjes is dit event eentje voor in de boeken.

Personeelsuitje op maat

Rederij Volendam Marken Express bestaat al bijna een eeuw en heeft dan ook veel ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes en – feesten. Ons professionele team zal er dan ook alles aan doen om er een onvergetelijke rit van te maken. Een mooie ervaring waar jouw team het nog jaren over zal hebben. Door ons eerst te verdiepen in jouw organisatie zal ons vakkundig en gepassioneerde team een mooi event samenstellen. Volledig afgestemd op jouw wensen en budget. Van live muziek tot de catering. Wij regelen het allemaal!

Entertainment aan boord

Geen bedrijfsfeestje zonder muziek! Bij een bedrijfsuitje in Volendam hoort natuurlijk een volkszanger(es). En die hebben wij natuurlijk aan boord. Liever andere muziek? Er is de mogelijkheid om een DJ booth aan te sluiten. Of wordt er liever gekaraookt? Het is allemaal mogelijk. De muziek staat aan; kan het feestje echt beginnen!

Catering aan boord

Wij bieden verschillende samengestelde arrangementen aan. Wij hebben de captain’s bar aan boord en serveren o.a. bier, fris en wijn. Een arrangement met gedistilleerde dranken of met cocktails is ook mogelijk. Daarnaast kunnen wij ook hapjes, een diner of buffet aan boord verzorgen. Wij werken samen met een professionele cateraar die heerlijke vers bereide gerechten en snacks bereid. Daarnaast zijn de schepen voorzien van genoeg zitplaatsen die wij sfeervol aankleden en kunnen inrichten naar uw smaak voor een complete diner experience.

Praktische info

Wij hebben in onze vloot vier prachtige evenement schepen in.

De VD-1 is een klassieke boot van de vloot waar 70 personen op kunnen. Met haar karakteristieke houten interieur is het de plek voor een intiem event. Vooral in de zomer is het een deze snelle dame “the place to be” voor een heerlijke dag op het water.

Ms. Jan Smit is de grootste boot in onze vloot. Er passen 250 personen op de bood, verdeeld over drie verdiepingen. Deze boot is geschikt voor mindervalide passagiers. Perfect voor een groter personeels feestje!

De Ms. Volendam salonboot is een schip dat ook wordt ingezet als ferry voor de oversteek van Volendam naar Marken. Ze heeft genoeg plek om te dansen met een maximum capaciteit van 250 feestgangers en ze is van alle gemakken voorzien inclusief een rolstoellift.

Ms. IJsselmeer is de snelste boot binnen ze vloot. Bij deze “waterbus” is het niet mogelijk het interieur in te herinrichten, de stoelen hebben een vaste opstelling. Daarentegen is de Ms. IJsselmeer boot het perfecte vervoersmiddel om lekker uit te waaien op het water, terwijl jullie op een originele manier naar de plek van bestemming worden gebracht.

Adres

Onze vloot ligt in de Volendamse Haven. Adres: Haven 39 – 1131 EP. Indien gewenst kun je, in overleg, ook een andere afvaartlocatie kiezen in de regio van Volendam.

Neem contact met ons op

Geïnteresseerd in dit unieke bedrijfsuitje in Volendam? Bel ons gerust op via: 0299 36 33 31 of stuur een mailtje naar info@markenexpress.nl.

Wil je liever dat wij contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zsm contact met je op.

Diverse arrangementen

Maak een keuze uit een van onze arrangementen voor een fantastische dagje uit in Volendam & Marken.

Laatst een fantastisch evenement gehad met een groep klanten. Nogmaals dank voor alles Robert en Anouk!

Rene den Herder, ICAP

Bekijk extra informatie voor je bezoek aan de Volendam Marken Express

Neem contact met ons op

Shopping cart