Skip to content

Afscheid op het water

Afscheid op het water

Het is mogelijk om aan boord van de Volendam Marken Express gepast afscheid te nemen van uw dierbare. Dit is mogelijk in een kleine kring, maar natuurlijk ook in een grotere groep tot 250 personen. Deze as uitstrooiing vindt plaats op een mooie plek op het Markermeer. We vertrekken vanuit een haven naar keuze. U bent met uw eigen gezelschap, een uitvaartbegeleider en onze bemanning.

Onderstaand vindt u een voorbeeldprogramma wat we voor u kunnen betekenen.

Programma

12.00 uur            Wij zullen u ontvangen met uw gezelschap met koffie/thee met cake of appelgebak.

12.15 uur            We verlaten de haven met de vlag halfstok

Zodra we op het open water zijn, wordt u in de gelegenheid gesteld om de as van uw dierbare te verstrooien of de urn te laten zakken. Voor en/of na de verstrooiing hebt u de gelegenheid om op uw eigen wijze afscheid te nemen. Dit kan bijvoorbeeld met toespraken, luisteren naar muziek of door bloemen te strooien. Onze kapitein in kapiteinspak zou voor u ook een toespraak kunnen houden. Verder is het mogelijk om het afscheid te laten fotograferen als herinnering.

13.30 uur                           Na de ceremonie vaart het schip wanneer mogelijk nog langs de plaats van verstrooiing. Vervolgens zal de vlag gehesen worden waarna we weer terug zullen varen naar de haven.

Mocht het naar wens zijn kunnen we altijd nog langer aan boord blijven, muziek luisteren of gewoon even een stukje varen. Tevens is het mogelijk om aan boord een buffet te ontvangen. We staan open voor alle opties en willen u graag van dienst zijn.

De minimale prijs van dit programma uitgaande van 20 personen is €600,- (€30,- p.p.)

Verschiedene Arrangements

Wählen Sie eines unserer Arrangements für einen fantastischen Tagesausflug in Volendam & Marken.

Weitere Informationen für Ihren Besuch im Volendam Marken Express

Kontaktieren Sie uns

Einkaufswagen