Cart
0

Afrekenen

0 items - €0,00

  • €0,00 × 0
Checkout Afrekenen: €0,00

RIB PowerBoat Experience

Met de Volendam RIB – Experience beleeft u het varen op de Gouwzee op een wel heel bijzondere manier. Met de dit jaar geheel vernieuwde Rigid Inflateble Boat “Atlantis” nemen wij u mee door de haven van Volendam en vertellen u wat over haar geschiedenis en de voorbije vissersvloot die Volendam rijk is geweest.

Vervolgens zullen wij onze weg vervolgen langs de Marina haven van Volendam om daarna onze weg te vervolgen naar het snel-varen gebied op de Gouwzee waar wij de 320 PK motor volop open zullen gooien en spelenderwijs over het water zullen vliegen! De unieke beleving waarin adrenaline en sensatie gegarandeerd wordt.

Na afloop van deze 20 tot 30 minuten durende vlucht over het water wordt u afgezet op Marken, waarna u zelf de keus heeft om daar nog even rond te lopen en te genieten van dit authentieke eiland, of direct op een van onze reguliere boten te stappen op weg terug naar Volendam.

Wat maakt een RIB zo uniek?

Een RIB (Rigid Inflatable Boat) is de meest gebruikte soort boot bij de reddingsbrigade, de politie te water en de koninklijke marine. Zij zweren bij een RIB door de bijzondere hoeveelheid power en de wendbaarheid van de boot. Onze “Atlantis” heeft voorheen dienst gedraaid als heavy duty support op de Noordzee en is nu voor de recreatievaart geschikt gemaakt. Onze RIB biedt plaats voor 12 personen om te knallen op het water.

Arrangement I: Experience Marken

Met snelheid over het water. Wat is er nu leuker? Boek dit arrangement voor maximaal 12 personen en geniet van deze supergave trip over de Gouwzee, vol adrenaline sensatie. De kosten voor dit arrangement bedragen €29,00 per persoon.

Extra bij te boeken (prijzen zijn totaal prijs)

  • Vischer's lunch / Brunch €41,50
  • Snacks and beer €49,00
  • Foto in klederdracht €35,00
  • Volendam 3D Experience occulus rift €35,00

Arrangement II: RIB-relax - The private 3 harbours Cruise

Geen zin in snelle tochten over het water en scherpe bochten? Geen enkel probleem! Met dit arrangement nemen wij u mee in onze RIB en varen wij rustig lang de omliggende 3 havens rondom de Gouwzee. De kosten voor dit arrangement bedragen €199,00 per tour (max 12 personen).

Inclusief dit arrangement

  • Onze rib kan ook relax varen ! genietend van de zon, een biertje of een glaasje wijn.
  • 1 uur durende vaartocht, met je eigen groep
  • Rustig varend over de Gouwzee en door de havens van Volendam, Marken en Monncikendam terwijl de historie wordt verteld.

Belangrijke informatie

Onze RIB vaart 7 dagen in de week vanaf 12:00 uur. Elke uur zal deze speedboot vertrekken vanuit de haven van Volendam. De kosten bedragen €29,- per persoon. Kinderen zijn vanaf een leeftijd van 12 jaar onder begeleiding ook welkom aan boord.

Reserveren

Wanneer u geïnteresseerd bent in deze supergave tocht over de Gouwzee raden wij u aan om te reserveren. Dit kan door middel van het sturen van een mail aan info@markenexpress.nl of telefonisch contact op te nemen met volgend telefoonnummer: 0299 36 33 31.

Het is mogelijk om kaarten te kopen bij de kassa aan de haven van de Volendam Marken Express. Echter is dit alleen mogelijk indien plaats beschikbaar.