Cart
0

Afrekenen

0 items - €0,00

  • €0,00 × 0
Checkout Afrekenen: €0,00

Groepen van 25 personen of meer proviteren van aantrekkelijke tarieven

Onder een groep verstaan wij bij de Volendam Marken Express twee verschillende dingen. De eerste zijn groepen van 25 mensen personen of meer die samen willen varen tussen Volendam en Marken. Zij krijgen van ons een groepskorting van 10% (procent) op de normale ticketprijzen. Bij het boeken van groepen via de webshop wordt de groepskorting automatisch berekend.

Maar ook personen die op zoek zijn naar iets speciaals voor hun bruiloft, kinderpartijtje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Voor deze groepen hebben wij altijd iets leuks op maat. U kunt contact opnemen via info@markenexpress.nl of 0299 363331

Een groepsboeking maken

Het maken van een groepsboeking kunt u online, telefonisch of via de verkooppunten regelen. Hebt u een groepsboeking gemaakt? Let op: via uw e-mail ontvangt u van ons een bevestiging. Uw reisdocument (groepsvoucher) krijgt u via de mail toegezonden. U dient dit document goed te bewaren.

Bij het boeken via de webshop hoeft u zich niet meer te melden bij de kassa. U kunt met uw tickets direct aan boord van de schepen.